info@alu-pvc.rs| 011/4095-222

Sistem ima dve horizontalne ,,šine’’ (gornju I donju) čija je funkcija raspodela opterećenja i usmeravanje pokretnih panela. Gornji I donji nosač stakla su pričvršćeni za staklene panele.

Vertikalni profil povećavaju krutost konstrukcije I obezbeđuju bolje zaptivanje.

Okov koji se koristi kod ovog sistema izrađen je od nerđajućeg čelika (inox), I svaki oslonac (ima ih 4 na svakom panelu) ima po dva kotrljajna ležaja. Radni vek ležaja je daleko duži od predpostavljenog veka eksploatacije terase. Ležaji su predimenzonisani I njihova nosivost je daleko veća od njihovog radnog opterećenja.

Svi plastični elementi (bočne zaptivke I poklopci, uvodnici I zatvarači) izrađeni su od izuzetno kvalitetne plastike.

Maksimalna proizvodna visina je 2300mm.

Moderan dizajn, kvalitet profila, okova i plastičnih delova izdvaja nas od drugih proizvođača.

Stakleni sistem ostakljenja balkona predstavlja privlačan način dodavanja prostora vašem domu. Ostakljenje balkona štiti Vas od kiše, snijega, vjetra i nečistoće.
Ostakljeni balkon može biti namješten i uređen kao dodatak Vašem dnevnom boravku.

Počinjete li uviđati kako može biti udobno sjediti na balkonu, neovisno o godišnjem dobu i uz piće s prijateljima, posmatrati ponoćno nebo?

Tokom toplijih mjeseci, stakleni paneli se mogu u potpunosti otvoriti kako biste uživali u svježem vazduhu i sunčevoj svjetlosti.

Stakleni sistem ne zahtjeva značajne građevinske radove niti prepravke na zgradama. Potrebe za dozvolama su redukovane jer stakleni sistem nije fiksna struktura.